Neem contact op!

Home » Uncategorized » Carnaval vier je in het zuiden….

Carnaval vier je in het zuiden….

Na de aftrap in Bemmel volgde een heuse ‘Carnavals RotDweilers on Tour’ door Nederland. Zaterdag kwamen we vroeg onze nestjes uit, om op te ruimen in het Wapen, maar vooral om alle carnavals verenigingen uit de gemeente Lingewaard toe te spelen tijdens de sleuteloverdracht. Na een heerlijke vette-hap-lunch, samen met Alarmfase, vertrok de bus richting Breda. Daar speelden we buiten op het plein, en ging het dak d’r af in enkele kroegen. Na een paar heerlijke pilsjes trok de bus verder richting Willemstad. Bij de Stadse Blaozers speelden we tijdens hun Stripclub Kakeldonk. Was een mooi feestje!!

Zondag namen we opnieuw met Alarmfase 3 de bus. Richting Eindhoven deze keer, waar Pieter ons al stond op te wachten voor de heuse Stropdas Kroegentocht. We speelden in een stuk of zes café’s, waar het publiek dol enthousiast was. We hadden zelfs fans die ons de hele middag beleven volgen! Na een heerlijk Italiaans maaltje speelden we ’s avonds nog twee setjes in café Oud Eindhoven, waarna de bus helaas alweer naar Bemmel vertrok…

Maandag gingen enkelen van ons nog naar de Piejassen om met hun kroost carnaval te vieren. Voor de meeste RotDweilers was het helaas tijd om de pakjes uit te wassen en de pruken weer op te bergen. Carnaval 2014 zit erop. Maar wat hebben we genoten!

 

Comments are closed.