Neem contact op!

Home » Over ons

Over ons

De RotDweilers is een dweilorkest uit Bemmel. In onze prachtige blauwe pakken en op onze oogverblindende glimmende schoenen maken we van ieder optreden een groot feest! Of we nu op een Dweildag, kerstmarkt, bruiloft of de tachtigste verjaardag van oom Henk spelen: het dak gaat er altijd af. De muzikanten spelen, zingen en dansen met een lading energie waar je u tegen zegt en zorgen ervoor dat ieder feest onvergetelijk wordt. We zijn te boeken voor ieder evenement. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

Het repertoire is net zo divers als de leden: van ACDC tot Het Goede Doel en van Michael Jackson tot De Sjonnies. En ja, de polonaise lopen kun je ook op de muziek van Lady Gaga! We passen ons repertoire desgewenst aan naar de gelegenheid en naar het publiek.

Bezetting
Op dit moment bestaan De RotDweilers uit hout- en koperblazers en een ritmesectie. We hebben vier altsaxen, een tenorsax en een baritonsaxofonist. Met vier trompettisten en vier trombonisten geeft het een hele mooie sound. Het ritme bestaat uit één man op sous, aangevuld met een fantastische slagwerker. Denk jij een goede aanvulling te zijn op onze band? Stuur ons gerust een mailtje of bel met Tom [06] [50465430]!

 

Optredens
De RotDweilers treden gemiddeld 1 keer per maand op, vooral op tijdens festivals, braderieën, bruiloften, bedrijfsfeesten en verjaardagen. De jaarlijkse hoogtepunten zijn De Bemmelse Dweildag, op de tweede zondag in juni, de Vierdaagsefeesten en het carnavalsweekend.

 

Comments are closed.